Grosseto vs Barletta Videos 0 – 0 – Dec 22, 2013

Thanks! Share it with your friends!

Close

The football match Grosseto vs Barletta was played in Italy Lega Pro 1 on Dec 22, 2013 at the stadium Stadio Olimpico Carlo Zecchini (Grosseto) and the match Grosseto vs Barletta ended with score 0 - 0.

Title: Grosseto vs Barletta Videos


Date: Dec 22, 2013
Stadium: Stadio Olimpico Carlo Zecchini (Grosseto)

Grosseto vs Barletta Score
Result: 0 - 0Comments

Nataly says:

Hei – ja er det se5nn mitt skal bli? det jeg kjf8pte i fjor da vi var med Torunn pe5 Ramme ge5rd?….. Helt utrolig me5 jeg si – at verientns snf8 knakk toppen pe5 mitt – det ste5r en enslig pinne opp av jorda. Veldig morsomt!!!Ne5r man vet at enkelte sorter kan krevet opptil ti e5r eller mer pe5 e5 blomstre – se5 he5per jeg at jeg ser resultater ff8r jeg blir femti for e5 si det se5nn…men som MOnica her – se5 tror jeg nesten at jeg me5 kjf8pe meg et stf8rre og dyrere, se5 det ge5r litt fortere – jeg er jo ikke se6rlig ute5lmodig….En dame oppi veien hos oss har ne5 fire tre6r i hagen som blomstrer, og naboen der igjen har to, en har en – og jeg har INGEN!!Love from magnolia woman….

Write a comment

*